{ FORUM - BEAUTY }
Search
Title / Tags Author

查看: 2078|回覆: 1

[分享我的護膚心得] 面膜篇

[複製鏈接]

註冊日期: 2009之前

發表於 2017-11-27 22:55 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
本帖最後由 greentea88b 於 2017-11-27 22:57 編輯

你地鍾意邊款面膜  Paper maskcream mask 呢?
我自己就鍾意paper mask ,貪佢方便快捷唔駛過水,完按摩下就瞓得。

但原來paper mask,精華只留喺表面,肌膚實際吸收的少之又少。
聽聞如果要令精華滲透肌底,就要用儀器的。
我以前都喺日本買過,又要充電,又大嚿,用左兩三次就放埋左一邊了。

最近朋友介紹左我用導入儀,聽說現在熱賣中... 又輕又方便,唔駛充電,佢係用微磁波令面膜精華推入肌底,加強滲透吸收,只需幾分鐘,就能達致補濕、緊緻收毛孔的效果。
我試用過上手,效果不錯undefined希望可以持久啦!   

今個冬天靠哂佢,等我繼續用下先,遲d再分享俾大家知。


回覆
+ Favorite

舉報

註冊日期: 2017-7-24

發表於 2017-11-29 01:46 | 顯示全部樓層
我有呢排聽微磁波係大牌個陣,見個效果都好似好勁,即係d效果示範,因為我用開snow bright gel mask,唔知gel mask可唔可以用呢?
您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION