{ LIFESTYLE }
11 Jan 2019
昆凌曾一度想放棄戀情?周杰倫一招挽回對方!





講到現今娛樂圈sweet到爆嘅夫婦,又點少得周董周杰倫同昆凌呢~雖然呢對夫婦相差14年,不過就完全無影響佢地之間嘅相處,更生咗兩一仔一女,完全係幸運美滿嘅家庭!



但唔好睇兩位經常高調放閃,以為兩位都無咩經歷過挫折呀~最近昆凌係接受訪問時就罕有地分享當初同周董拍拖遇到嘅難關。





想當初嘅昆凌,其實都只係一個出道不久嘅藝人,要同天王巨星周杰倫拍拖,想必會面對好多壓力。昆凌坦言當時思緒好混亂,「我是曾經想過要放棄這段感情的,因為覺得好煩哦,覺得不就是談感情嗎,為什麼不能講,為什麼會有那麼多不一樣的聲音,為什麼好像這是一件很錯的事情一樣。」



正係到猶豫要唔要放棄呢段戀情時,昆凌就隻身一人去咗美國讀電影。點知周杰倫為咗挽回呢段情,三日後馬上飛到美國搵昆凌!此舉馬上感動到昆凌,更令佢有「就是這個人了。」的感覺!



雖然昆凌當時年紀輕輕,21歲已經決定嫁周杰倫,但佢完全無後悔早婚,「我一直覺得結婚不是年紀問題,而是你什麼時候遇到一個對的人,而既然我覺得這個人是對的,那我就結婚啦。」



所以話,遇上啱對的人,一定要好似周董咁,用行動嚟證明你嘅愛呀!


Source:網上圖片

KEYWORDS / 周杰倫, 昆凌
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION